Terrasverwarming

Warmteshop Roeselare

Infrarood terrasverwarming voor terras en balkon

Met een infrarood terrasverwarming hoef je niet naar het zonnige Californië om iedere dag te genieten van een warm buiten terras. Door de heerlijke intense infrarood stralen zit je iedere dag warm buiten, zelfs in de winter.

Terrasverwarming van infraroodverwarming Oostkamp voor aangename warmte op het terras, tuin, veranda, serre, caravan of voor een tuin party. Bij ons vind je altijd een passende warmte oplossing.

De elektrische terrasverwarming is verkrijgbaar als staand, hangend of wand model. Infrarood terras heaters met afstandsbediening of thermostaat bediening met bluetooth of smarthome app. Je kan de warmte dimmen zoals jij wilt. Vaak kan je ook een timer instellen.

Met een infrarood terrasverwarming geniet je niet alleen van de warmte buiten, maar ook van gezonde warmte. Infraroodstraling heeft namelijk een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen en de bloedcirculatie verbetert.

Gratis offerte

nu aanvragen

Showroom

bezoeken

Wand terrasverwarming

Binnen het assortiment van terrasverwarmers heb je bij Warmteshop Oostkamp een ruime keus in wand terrasverwarming. Voor een klein terras, balkon of veranda is bijvoorbeeld de elektrische terrasverwarmer met kwartslamp geschikt. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw terras te verwarmen. 

Wil je een groter warmtebereik dan zijn de golden halogeenlamp en de infrarood terrasverwarming met extra hoog warmte rendement heel interessant. Mocht een terrasverwarmer aan de muur voor jou geen optie zijn, kijk dan naar een terrasheater op een standaard. 

Plaats de wandverwarming op de muur tegenover de zithoek, zodat je direct de straling op je huid voelt. De infrarood wand terrasverwarming is veilig te monteren aan de muur of plafond. Ze raken niet overhit, zijn veilig in gebruik en er is geen brandgevaar. 

Staande terrasheater

Wil je de terrasheater om meerdere plekken op het terras gebruiken, dan is een mobiele staande versie het meest functioneel. Een verplaatsbare, staande terrasverwarming kan je overal in de tuin zetten waar jij wilt. Of gebruik meerdere heaters tegelijk voor een nog betere warmte verspreiding. 

Bij een staand model op een voet moet je rekening houden met de elektriciteit aansluiting. Zorg dat je het snoer netjes wegwerkt, zodat je er niet over kan struikelen. Of plaats het aan de rand van het terras waar geen doorloop is. 

Voordeel van een staand mobiele terrasverwarming is dat je deze elke keer op een andere plek kan plaatsen. Heb je een geen vaste zitplek op je terras, dan is een mobiele versie erg handig. Daar waar jij de warmte wilt hebben, plaats je ook de terras heater. 

Plafond infrarood straler

Een plafond infrarood terras straler biedt de meeste warmte verspreiding. Omdat de warmte van boven komt, is het bereik namelijk groter. Voordeel van een plafond infrarood terrasverwarming is dat deze mooi is weggewerkt. Dit geeft een strak en onopvallend resultaat. 

De infrarood plafond heater warmt direct de mensen en objecten in het stralingsgebied op. De objecten, zoals tuin meubilair, vloer en wanden houden de warmte goed vast. Daarna weerkaatsen de stralen opnieuw de ruimte in. Daardoor voel je van alle richtingen de heerlijke infrarood warmte. Het voelt als een hele warme deken die om je heen ligt. 

De plafond terrasverwarming plaats je boven het zitgedeelte. Dit kan boven de zithoek of tafel zijn. Op deze manier ontvang je de meeste warmte, daar waar de mensen zich begeven op het terras. 

Voordelen infrarood terrasverwarming

  • Niet gevoelig voor lucht bewegingen.
  • Verwarmt niet de lucht, maar rechtstreeks de mensen.
  • Levert direct warmte na het inschakelen. 
  • Zeer efficiënt in verbruik. Tot 92% van de energie wordt omgezet in warmte.
  • Hebben minder elektriciteit nodig dan eenvoudige verwarming omdat er geen opwarmtijd benodigd is.
  • Geurloos en geruisloos. 
  • Flexibel te monteren aan de muur, het plafond of op een statief.
  • Bediening via thermostaat. Veilig en makkelijk in gebruik. 
  • Hoog technologische infrarood straling met direct warmte garantie. 

Italiaanse infrarood terrasverwarming Progretti

De krachtige elektrische infrarood stralers van Warmteshop Oostkamp gebruiken allemaal de korte golf ir-C straling. Deze zijn daardoor niet windgevoelig en overal buiten te gebruiken. Wij leveren terrasverwarming aan particulieren en bedrijven, zoals horeca ondernemers. 

De infrarood terrasverwarming van Star Progretti is dé krachtige IR straler onder de outdoor heaters. Kies voor kwaliteit, zoals de modellen van het Italiaanse kwaliteit merk Star Progretti. Deze heaters maken gebruik van de meest vooruitstrevende infrarood technologie. Een Progretti straler laat je nooit in de kou staan.  

Het design van de Star Progretti straler combineert elegantie met de nieuwste technologie. Het resultaat is een mooie terras verwarming met krachtige infrarood warmte. De Italiaanse design terrasverwarmer hang je aan het plafond, muur of plaats je op standaard.

Dankzij de titaan spiegel en sterke Golden Tube lampen heb je bijvoorbeeld met een Heliosa992 een terrasverwarming voor zo’n 15 m2. Met gemak kan dit model dit oppervlak aan en dat met slechts 1500 watt. Met de grotere modellen kan je terrassen van 25 m2 of meer verwarmen. 

Binnen een seconde verwarmt deze heater jouw terras. Door de duurzame technologie is deze terrasverwarming zeer zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig. 

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte